Varukorg: 0 varor

Inga tilldagda varor än

Namn Antal Pris totalt

Summa Total 0,00 kr

Gaston

VINBAR

Vinbar
Gaston

Gaston vinbar

Vin är kul och ska serveras i en avslappnad miljö. På Gaston erbjuder vi riktigt bra viner i en miljö där du kan känna dig välkommen, vare sig du är novis eller expert. Och precis som i vår e-handelsbutik har vi skapat en plats där nya viner samsas med klassiker. Vi gör ingen skillnad på nya världen, gamla världen, konventionella eller naturliga viner så länge de är goda.

Vårt fokus är förvisso vin, men vi sätter aldrig vinet före gästen. För oss är stämningen och mötet mellan människor minst lika viktigt som vinerna. Smit förbi på ett glas eller kom hit träffa andra vinintresserade och fördjupa dig i vinets värld.

Välkommen!

 

Öppettider

Söndag – tisdag, 17 – 00
Onsdag – lördag, 17 – 01

 • Våra kollektioner
 • Nyheter
 • Kollektion

  VIN & MAT

  1 190,00 kr

  Vi har låtit Sveriges mest internationellt erkända kock, Björn Frantzén, skapa en trerättersmeny som Gastons Johan Agrell matchat med utvalda viner. Du får recept som i enkla steg beskriver hur rätterna ska tillagas och vinerna direkt hem till dörren.

  Läs mer
 • Kollektion

  SOMMAR

  950,00 kr

  Vårt bidrag till guldkanten på din semestertillvaro är en sommarkollektion med viner som vi tycker passar extra bra till doften av blommande hägg, nyklippt gräs, ljudet av sprakande grillkol och vågor som slår mot klipporna.

  Läs mer
 • Sommelierkollektion

  FREDRIK LUNDBERG

  1 895,00 kr

  Denna kollektion är vald med hjärta utifrån var Fredrik Lundberg anser att vinvärldens riktiga godsaker härstammar. I lådan hittar du två kontinenter och sex viner med tydligt ursprung – samtliga lika goda och användbara oberoende av veckodag och tid på dygnet.

  Läs mer
SÖK BLAND VÅRA VINER SÖK BLAND VÅRA VINER
Återställ

Antal:

  CONCIERGE SERVICE

  Söker du något som inte
  finns i vårt ordinarie sortiment?

  Saknar du en specifik årgång av ett vin eller vill du hitta mer från en särskild producent? Har du luckor i din vinkällare eller ska du ha fest och behöver hjälp med dryckesvalen? Kontakta oss så återkommer vi med pris och leveranstid.

  * Obligatoriskt