Varukorg: 0 varor

Inga tilldagda varor än

Namn Antal Pris totalt

Summa Total 0,00 kr

Gaston

VINBAR

Vinbar
Gaston

Gaston vinbar

Vin är kul och ska serveras i en avslappnad miljö. På Gaston erbjuder vi riktigt bra viner i en miljö där du kan känna dig välkommen, vare sig du är novis eller expert. Och precis som i vår e-handelsbutik har vi skapat en plats där nya viner samsas med klassiker. Vi gör ingen skillnad på nya världen, gamla världen, konventionella eller naturliga viner så länge de är goda.

Vårt fokus är förvisso vin, men vi sätter aldrig vinet före gästen. För oss är stämningen och mötet mellan människor minst lika viktigt som vinerna. Smit förbi på ett glas eller kom hit träffa andra vinintresserade och fördjupa dig i vinets värld.

Välkommen!

 

Öppettider

Söndag – tisdag, 17 – 00
Onsdag – lördag, 17 – 01

 • Våra kollektioner
 • Nyheter
 • Kollektion

  KALIFORNIEN

  1 050,00 kr

  Zvonko har valt ut några av sina favoriter från The Golden State och satt ihop till en kollektion. Den gemensamma nämnaren är Syrah, så räkna med mustiga, köttälskande viner. Se filmen

  Läs mer
 • Kollektion

  GASTONS HUSVIN

  795,00 kr

  I Gastons husvinskollektion pratar vi franska med spansk och amerikansk engelsk brytning med hjälp av utvalda viner från Beaujolais, Rhône, Graves, Rioja och Sonoma.

  Läs mer
SÖK BLAND VÅRA VINER SÖK BLAND VÅRA VINER
Återställ

Antal:

  CONCIERGE SERVICE

  Söker du något som inte
  finns i vårt ordinarie sortiment?

  Saknar du en specifik årgång av ett vin eller vill du hitta mer från en särskild producent? Har du luckor i din vinkällare eller ska du ha fest och behöver hjälp med dryckesvalen? Kontakta oss så återkommer vi med pris och leveranstid.

  * Obligatoriskt