Gaston – Wine Exploring

Gaston – Gamla stan

Vår vinbar i Gamla stan är en öppen famn och ett andra vardagsrum för alla vinintresserade, oavsett om man är novis eller expert.

I vår intima barmiljö kan du avnjuta fenomenala viner från världens alla hörn – klassiker och moderna nyheter från både Gamla och Nya världen. Vinlistan är stor men i ständig förändring – här serverar vi det vi själva tycker är godast för stunden. Den gemensamma nämnaren är suveräna smaker och hög kvalitet. Vi delar kök med gastropuben The Flying Elk i porten intill så självklart finns även möjligheten att äta något gott. 


Flight Of The Night

I vår vinbar kan ni beställa in något som vi kallar för "Flight Of The Night". Sommeliern för kvällen sätter ihop en kombination av 3 viner som serveras i provningsglas till ett fast och fördelaktigt pris. För den mer äventyrslystna beställs kombinationen "blint".

Beroende på hur många andra gäster det är i lokalen så kan det variera på hur mycket tid ni få med sommeliern att prata om vinerna.


Vinteman

Några veckor åt gången dyker vi ner i ett tema vi tycker är extra intressant just nu, och både källaren och vinerna på glas hänges åt temat. Ibland får köket också vara med och skapa passande rätter. Regioner, druvor eller säsongens råvaror – möjligheterna är många! Just nu är temat "Nya nya världen".

 

Öppettider

Söndag – tisdag, 17 – 00
Onsdag – lördag, 17 – 01

Vi tar ej emot bordsbokningar.

Sommartider

23 – 25 juni:
Stängt


3 juli – 13 augusti:

Söndag – tisdag, 18–00
Onsdag – torsdag, 18–01
Fredag – lördag, 17–01 

10 juli – 13 augusti får vi besök av våra cocktailvänner från Corner Club.

 

Hitta hit

Mälartorget 15
111 28 Stockholm
Sverige
E-post: info@gastonvin.se